Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Directorul general al ARM: Compania intenționează să reînregistreze înainte de 2023

Directorul general al ARM: Compania intenționează să reînregistreze înainte de 2023

Conform rapoartelor mass-media străine, Simon Higgs, CEO al ARM, o companie de proiectare a cipurilor din cadrul Softbank Group, a declarat recent că încă mai intenționează să se reînregistreze până în 2023.

Simon Higgs a fost la o întâlnire la San Jose, California, marți, dezvăluind că încă intenționează să se reîncrie în 2023.

În cadrul ședinței, Simon Higgs a spus că înainte de reînregistrare, mai au multe de făcut, dar obiectivul reîncadrării până în 2018, înainte de CEO-ul Softbank, Sun Zhengyi, rămâne neschimbat.

ARM este o companie de renume mondial pentru design de cipuri, cu sediul în Cambridge, Anglia, Apple și cipurile altor companii, toate folosind arhitectura ARM. Grupul Softbank, condus de Sun Zhengyi, a cheltuit 32 miliarde de dolari pentru a achiziționa ARM în 2016. ARM este acum o filială a Softbank Group.

În 2018, CEO-ul Softbank, Sun Zhengyi, a spus că intenționează să lase ARM să devină public din nou în aproximativ 5 ani. În iunie a acestui an, Sun Zhengyi a reiterat din nou obiectivul reînregistrării ARM5 în acest an.