Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Placa grafică AMV 7nm Nvai este întârziată: vă vedem în octombrie

Placa grafică AMV 7nm Nvai este întârziată: vă vedem în octombrie

  Procesul de 7nm este, fără îndoială, cuvântul cheie al AMD în acest an. A doua generație EPYC Xiaolong și a treia generație de procesoare Ryzen Ruilong vor intra în epoca de 7nm. Cardul grafic Radeon VII, lansat recent, este prima carte de joc de 7nm din lume, bazată pe versiunea îmbunătățită. Arhitectura Vega 20 îmbunătățește performanța jocului cu 20-25% comparativ cu RX Vega 64.

AMD CEO Su Zifeng a confirmat în repetate rânduri că în acest an va lansa un proces de 7nm, noul card de arhitectură Navi.

Navi sa aflat pe foaia grafică AMD pentru o lungă perioadă de timp, destinată înlocuirii lui Vega, îmbunătățind performanța și eficiența energetică. Conform știrilor anterioare, Navi va fi lansat în timpul expozițiilor E3 și Computex la jumătatea acestui an, dar deodată a avut loc o schimbare.

Potrivit celor mai recente rapoarte din mass-media străine, cardurile grafice Navi au fost amânate până în luna octombrie a acestui an, care este târât în ​​trimestrul al patrulea.



Motivul specific este necunoscut, poate avea nevoie de mai mult timp pentru a lustrui? Sau capacitatea TSMC 7nm proces este prea strânsă, nu poate satisface Apple, Qualcomm, Huawei și mulți alți clienți mari și AMD Xiaolong, Ruilong, nu pot da spațiu Navi?

În plus, poziționarea exactă a lui Navi a fost întotdeauna un mister.

Foaia de parcurs a companiei AMD a sugerat întotdeauna că este succesorul Vega de ultimă generație, însă există și pretenții că aceasta este doar o versiune imbunatatita a mainstream-ului Polaris, si exista un punct de vedere conform căruia AMD va lansa prima versiune de mijloc și apoi o versiune high-end, dar din situația actuală. Oricum ar trebui să se bazeze pe arhitectura macro-GCN, deci chiar dacă există o binecuvântare de 7nm, este dificil să faci un salt calitativ. Dacă doriți să vă contracarați cu adevărat NVIDIA, trebuie să așteptați.