Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > 2019 Q2 Hynix va produce o memorie de proces de a doua generație de 10nm

2019 Q2 Hynix va produce o memorie de proces de a doua generație de 10nm

  SK hynix a dezvăluit recent că compania va crește producția de DRAM de 10 nanometri de primă generație (de ex. 1X nm) și va începe să vândă tehnologia de fabricare a nanomometrului de a doua generație (cunoscută și ca 1Y nm) în a doua jumătate a anului an. Memorie. Accelerarea tranziției la tehnologia de 10nm va permite companiei să crească producția de DRAM, reducând în cele din urmă costurile și pregătindu-se pentru o nouă generație de memorie.


Primele produse fabricate folosind tehnologia SK Hynix 1Y nm vor fi cipul de memorie DDR4-3200 de 8Gb. Producătorul declară că poate reduce dimensiunea chip-ului dispozitivelor DDR4 de 8Gb cu 20% și poate reduce consumul de energie cu 15% în comparație cu dispozitive similare fabricate utilizând tehnologia de fabricare de 1X nm. În plus, noul SK Hynix, noul chip de 8Gb DDR4-3200, are două îmbunătățiri importante: o schemă de procesare cu 4 faze și o tehnologie de comandă a amplificatorului Sense.

Deși aceste tehnologii sunt importante chiar și pentru DDR4 în acest an, se spune că SK hynix va utiliza procesul său de fabricare de 1Y nm pentru a produce DRAM-uri DDR5, LPDDR5 și GDDR6. Prin urmare, Hynix trebuie să-și modernizeze tehnologia de fabricare de nanometri din a doua generație cât mai curând posibil pentru a se pregăti pentru viitor.