Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > De 10 ori creștere anuală! Vânzările globale de smartphone-uri 5G vor ajunge la 199 de milioane în acest an

De 10 ori creștere anuală! Vânzările globale de smartphone-uri 5G vor ajunge la 199 de milioane în acest an

Odată cu accelerarea procesului comercial 5G, marile mărci de telefoane mobile au lansat telefoane mobile 5G, astfel încât se preconizează că vânzările de smartphone-uri 5G vor atinge un nivel mai ridicat. Cel mai recent raport al companiei de cercetare de piață Strategia Analytics precizează că, în 2020, livrările globale de telefoane inteligente 5G vor fi de 199 milioane de unități, însă noua epidemie de pneumonie a coroanei este probabil să provoace o încetinire economică și vânzările pot fi perturbate în acest an.

Cel mai recent raport de cercetare publicat de Strategia Analytics în data de 20 a subliniat că livrările globale de smartphone-uri 5G vor ajunge la 199 de milioane de unități în 2020, o creștere de peste 10 ori față de 19 milioane de unități în 2019, devenind astfel cel mai rapid smartphone global industrie în acest an domeniu. În același timp, compania prevede că rata de penetrare a telefoanelor mobile 5G va crește semnificativ de la 1% în 2019 la 15% în 2020.

În plus, potrivit analizei Strategiei Analytics, în situația actuală, China, Statele Unite, Coreea de Sud, Japonia și Germania sunt primele cinci piețe de smartphone-uri 5G din lume și este de așteptat ca anul acesta să reprezinte 90% din Vânzări globale de smartphone-uri 5G În ceea ce privește alte piețe de smartphone-uri importante, precum India și Indonezia, dezvoltarea 5G este semnificativ în urmă, și este puțin probabil ca 5G să fie comercializate în următorul an.

În același timp, ca răspuns la impactul recent al noii epidemii de pneumonie coroană asupra industriei globale 5G, Strategia Analytics consideră că, datorită continuării epidemiei severe și efectelor combinate ale încetinirii economice, aceasta va diminua cererea totală de smartphone-uri 5G anul acesta. Raportul prevede că creșterea industriei 5G în prima jumătate a anului 2020 va fi mai mică decât se aștepta, dar dacă epidemia este sub control, se așteaptă o revenire puternică în a doua jumătate a anului.